Make Us Look Good! by The Dirty Denims

Huh, what!? No pictures of the drummer?!

Nederlandse Happy Hardrock band The Dirty Denims hebben een nieuwe video uitgebracht. Het nummer Make Us Look Good van hun album Back With A Bang! is een ode aan de fotografen die altijd prachtige plaatjes schieten tijdens concerten.

De video
In de video bekijken de bandleden concertfoto’s van een vorig optreden. Drumster Suzanne kijkt sip, want er zijn geen foto’s van haar. Zoals zo vaak! De andere bandleden zijn zeer tevreden. Ze hebben een fotoshoot gepland voor nieuwe bandfoto’s. De bandleden oefenen hun moves voor de spiegel (inclusief haarborstel) en gaan voor de nodige voorbereiding naar Kapper Roland, hét adres voor vele Eindhovense rockers. Fotograaf Willem Wouterse speelt een glansrol als fotograaf met foute snor die een beetje bang wordt van de boze Suzanne. Zij wil ook wel eens een keer wil shinen op de foto. Met het
eindresultaat is ze erg tevreden.

“De heimwee naar ‘Thunderstruck’ kan opzij worden geschoven, want The Dirty Denims komen met hun eigen iconische gitaarloop”, aldus Ralf van White Room Reviews. Dat AC/DC een inspiratiebron is voor Make Us Look Good steken The Dirty Denims zeker niet onder stoelen of banken. De video is gemaakt door Joost Nevels, die eerder ook al de boks-video maakte voor hun nummer Back With A Bang!.

The Dirty Denims speelden o.a. op Lowlands, Rockin’ Park, Zwarte Cross en Bospop en speelden supportshows bij o.a. Slash, Golden Earring, Extreme, Cheap Trick, Steel Panther en The Datsuns. Met het nummer ’24-7-365′ werden ze 3FM Serious Talent, speelden ze in De Wereld Draait Door en haalden ze de soundtrack van een “The Office”-teaser op de Zweedse Comedy Central én werd het nummer gebruikt in een promocampagne van het Belgische Comedy Central. Het nummer “Back With A Bang!” staat op de compilatie-cd bij Classic Rock magazine UK, editie november 2017 (oplage 70.000 stuks wereldwijd).